egyedi karkötő

Miért nem merünk egyedi karkötőt viselni?

Az emberek saját egyéniséggel látják meg a napvilágot, de az aktuális divat és a reklámok ereje hamar átveszi az irányítást. Nem véletlen, hogy egyre kevesebb ember mer egyedi karkötő kíséretében kilépni az utcára, ahol az a kimondatlan szabály lépett érvénybe, hogy mindenkinek ugyanúgy kell kinéznie.

Ha valaki más színeket válogat össze, esetleg nem követi az aktuális trendeket, akkor ronda pillantásokat és kellemetlen megjegyzéseket szokott zsebre tenni. Emellett ott vannak azok is, akik tudják, hogy saját egyéniségük van, de valamiért nem találják meg az igazit és beérik azokkal a darabokkal, amiket az olcsó boltokban találnak.

Az ipar pont azt akarja elérni, hogy beleolvadjunk a tömegbe, de szerencsére egyre többen kiállnak a saját igazuk mellett. Az egyedi karkötő viselése csak az első lépés ahhoz, hogy megmutassuk, kik vagyunk valójában, emellett az is fontos, hogy a gondolkodásunkban se tudjanak kívülről befolyásolni. Legyünk nyitottak az új dolgokra, de tartsunk ki az igazunk mellett!

spacer