Régi postaládák

Milyen tényezőktől függnek a postaláda zárak árai?

A postaládák általában egyszerű zárakkal vannak felszerelve, mert nem értékmegőrzésre szolgálnak, ezért az árak sem feltétlenül eszerint változnak. A postaláda zárak árai nem csak a zártípustól, hanem a kiválasztott postaládától is függhetnek. Egyáltalán nem mindegy, hogy kültéri vagy beltéri modellekről van szó, illetve az anyaga is meghatározó lehet ár szempontjából.

A beltéri postaládák általában egyszerű acéllemezből készülnek. A lépcsőházakban ilyenekkel már mindenki találkozhatott. A porfestés esztétikailag is jól mutat és némi védelmet biztosít az ilyen típusoknak, viszont kültéri használathoz nem alkalmasak, mert hamar elkezdenek rozsdásodni és használhatatlanná válnak. Ezzel ellentétben, a kültéri postaládák már sokkal ellenállóbbnak számítanak, mivel horgonyzott acéllemezből készülnek, ezáltal nem ellenségük a rozsda. Sokáig használhatóak és számos szín meg forma közül lehet kiválasztani a megfelelő modellt, ami akár ékes dísze is lehet a kerítésnek.

A zardepo.hu kínálatában megtalálhatóak a beépített változatok is, amelyek letisztult dizájnnal rendelkeznek és elég modern megoldásnak számítanak. Egyre elterjedtebbnek számítanak nálunk is az amerikai stílusú utcai postaládák, amelyeket az utca felőli oldalon lehet kiüríteni és a postás is ezen az oldalon dobja be a küldeményeket. Hogyha szeretnénk megkapni a nekünk szánt küldeményeket, akkor nem árt tudni, hogy egy postaládát miként kell megfelelően felszerelni. Sokan nem is gondolják, hogy a postás megtagadhatja a küldemények kézbesítését, hogyha nincs szabályszerűen felszerelve a postaláda.

Aki úgy gondolja, hogy saját kezűleg szeretne postaládát készíteni, az tartsa szem előtt azt a tényt, hogy mindenképp olyan kialakítással kell rendelkezzen, ami megakadályozza, hogy illetéktelen személyek férhessenek a tartalmához. A zardepo.hu egy kényelmes és egyszerű megoldás, mert a megfelelő modell kiválasztásával garantáltan elégedettek leszünk. Választhatunk többféle szín, modell és típus közül, ráadásul mindezt kifejezetten baráti áron.

spacer